Content has been updated elsewhere, would you like to reload?

*** Warning: If you do not reload, you may be editing obsolete contents. This may cause you to lose recent changes.

Yes, reload    |    No, keep this older content
Content

Accu Asus x551c kan worden gebruikt als een gewone laptop of Tablet. Dit apparaat is betaalbaarder dan versie premiumnya, ASUS ZenBook vouwen.
tirto.id-ASUS onthult een van de nieuwste converteerbare laptop apparaten namelijk VivoBook Flip TP410 14, post hun samenwerking met Microsoft dat 100 procent Windows zet.

ASUS VivoBook 14 TP410 Flip is een 2-in-1 kan worden gebruikt als een gewone laptop of Tablet. Dit apparaat is meer betaalbaar dan de ASUS versie van de Flip ZenBook gepositioneerd als een vlaggenschip premie.

"Convertible laptop is uitgegroeid tot een zeer populair apparaat vanwege de afmetingen en de multifunctionele kegunaanya. ASUS heeft ook al lang het creëren van genre-apparaat converteerbare staat met de mogelijkheid en de nieuwste technologie die altijd heeft gevolgd de ontwikkelingen van de leeftijd, "zei Galip Fu, Country Marketing Manager van ASUS Indonesië, in beëdigde verklaringen in Jakarta, maandag (27/11/ 2017).

Voor betere prestaties, de Accu Asus a5 i7 processor-7500U slip en besturingssysteem vooraf geïnstalleerde Windows 10 Home. Apparaten met een gewicht van 1,6 kg en een dikte van 14,5 mm heeft ook een vrij uniek als lichaam grootte chassis van 13 centimeter, maar heeft een landschap scherm aliassen 14 centimeter.

ASUS VivoBook 14 TP410UR Flip is ook uitgerust met een Intel Core i7 processor chip-7500U. De processor heeft een snelheid van maximaal 3,5 GHz met engineering fabricage 14nm.

Accu Asus a41 wordt geleverd met een flip design verpakt in metalen dunne haarlijn-stijl ontwerp met de kleur grijs. Het apparaat schermgrootte is 14 centimeter maakt ook gebruik van het scherm met Full HD resolutie (1920 x 1080) pixels.

"niet alleen afgezwakt tijdens de verwerking van systemen, deze processor is zeer energiebesparing, omdat het heeft slechts 15 watt TDP waarde. Code U achtervoegsel op deze processors geeft ook aan dat de chip is een energiebesparing of Ultra Low Power, "zei Galip.

Voor opslag, dit type heeft de Asus heeft twee opslag bestaande uit SSD en HDD. Opslagcapaciteit van 128 GB Solid state drives, terwijl de 1 TB-Capaciteit HDD voor die kunnen worden gebruikt door de gebruikers om de verschillende bestanden en grote documenten op te slaan.

Deze laptop komt ook met een volledig uitgeruste haven met de steun, onder andere, een kaartlezer, micro HDMI, en drie USB 3,0. Bovendien, ASUS VivoBook Flip TP410UR heeft een dedicated grafische kaart van NVIDIA 930MX gt dwz met een videogeheugen van 2 GB. ASUS VivoBook Flip TP401 ook voorzien van een set van havens, alsmede aanvullende technologieën, zoals vingerafdruksensor en touchscreen display.

Accu Asus a42 kan worden omgezet in vier vormen. Naast het feit dat een Tablet, u ook gebruiken om een gewone laptop en twee andere vormen met 360 graden om het te draaien, namelijk tabletten, en staande display.

Tablet-modus kan worden gebruikt wanneer de gebruiker wil een video af te spelen of zelfs spelletjes spelen op deze laptop, terwijl het scherm zal worden nuttige staande modus wanneer gebruikers willen deze laptop te gebruiken in een apparaat dat kan staan (staande display).

Accu Asus a52 series heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe gaming monitor die bijdraagt aan haar rog Strix productcatalogus. Dit is de ASUS ROG Strix XG258Q monitor, ontworpen voor eSports type games en met een aantal zeer geavanceerde functies, maar waaraan zij hebben toegevoegd weer een veel onnodige lichten die hun prijs te verhogen tot het uiterste: ondanks het feit dat een volledige monitor HD, Asus vraagt voor hem een WHO PPING 499 dollar.

We gaan praten over de kenmerken eerst en dan gaan we naar de prijs waarde. De Accu Asus a42jk mounts een full-resolutie LED-TN paneel. Met deze zult u begrijpen dat de monitor niet kan erg duur zijn, toch? Nou, het paneel heeft logisch 1ms van de responstijd, en ASUS biedt het in twee varianten: een met NVIDIA G-Sync en een andere met AMD gratis Sync, waarbij de optie met vrijsync 50 dollar goedkoper. Het beste deel van deze monitor is de refresh rate, want het gaat van 48 tot 240 Hz. Dat is prijzenswaardig.

Accu voor Asus K53SV

De LED-TN paneel is snel, zeer snel, maar ten koste van het hebben van slechte kijkhoeken en een vrij middelmatige kleurnauwkeurigheid. Het is wat het is. De native contrast is 1000 tot 1, en het paneel is 6 bits met FRC. ASUS heeft toegevoegd technologieën zoals ELMB (extreme low Motion Blur) en, natuurlijk, dat er een aantal ASUS Aura RGB-lampen die in dit geval, zijn geïnstalleerd in de achterkant van de monitor (ik begrijp dat voor ons om het te zien weerspiegeld op de muur , Ik weet niet of niet waarom...). Ik weet niet of dit een goed idee, want het zien van bewegende lichten zal ons afleiden van het spel, toch? Nou, ze hebben ook geïnstalleerd een licht dat wordt weerspiegeld in de tabel aan de voet van de monitor, net als in andere producten van de hoogste-end rog bereik.

Het paneel is in staat om tot 400 neten van de helderheid, en heeft een HDMI 1,4 ingang (waarmee de refresh rate zal worden 140 Hz maximum), een HDMI 2,0 en een DisplayPort 1,2. Zoals wij aan het begin zeiden, is het beschikbaar voor $499 in zijn versie met G-Sync en $449 in zijn versie met vrije Sync. Ik weet niet over u, maar gezien wat ik heb gezien, ik denk dat deze monitor heeft ten minste $150 in prijs, gezien wat het biedt. Maar je weet al hoe ASUS werkt en hun neiging om te denken dat hun merkexclusiviteit geeft aan de producten. En de kleine lampjes al ergeren me, oprecht, want een monitor voor games zal alleen dienen om de gebruiker af te leiden.

http://blog.goo.ne.jp/accukopen/e/f820577af539562a32f1ca2028112350

http://www.farmingfunda.com/articles/1292/laptop-accu-asus-a5-kopen-snelle-levering

http://kopenaccu.gaatverweg.nl/2017/12/100-gratis-verzending-accu-asus-a41/

Document details    Display details
  • Nederlands, Vlaams
  • 2017-12-03 03:36:15
  • kopenaccu
  • 2017-12-03 03:37:55
  • kopenaccu
      
 For Readish.com
 For Readish.com
  >>